Vinduesvasker – Test af vinduesvasker fra MorAnbefaler.dk

vinduesvasker

Skal du have en ny vinduesvasker, så du kan komme I gang med at få gjort vinduerne rene igen på en nem og hurtig made, har jeg her taget et nærmere kig på de vinduesvaskere, der er at finde på markedet I øjeblikket.

Vælg din vinduesvasker herunder

MærkeForhandlerFragtPris
KärcherVVSGiganten69,-Tjek prisen
Black & Decker10-4Fri fragtTjek prisen
WindoMatic10-439,-Tjek prisen
Nilfisk10-439,-Tjek prisen

Hvad er en vinduesvasker?

En vinduesvasker er et batteridrevet værktøj, som du kan anvende til at vaske dine vinduer. Nu er det for alvor slut med at bruge al din håndkraft ved at pudse dine vinduer på den gammeldags facon. Alle huse bør have en elektrisk vinduesvasker, da man på den måde kan vaske sine vinduer både hurtigt og nemt uden at skulle smadre sine arme, inden man overhovedet er nået halvvejs rundt om huset.

En vinduesvasker gør det nemmere end nogensinde før at få vasket sine vinduer derhjemme. Vi kender alle sammen det, at man skal have vasket sine vinduer, men hold op hvor skal man lige tage sig sammen til at få det gjort. Eller, sådan var det i hvert fald førhen.

Med en batteridreven vinduesvasker i huset har jeg flere gange fået Søren til at tage sig af vinduerne, fordi, ja, mænd og elektrisk værktøj. Det er bare noget, der går hånd i hånd. Så de sidste tre gange har han faktisk stået for at vaske vinduerne i huset, hvilket jeg som husmor jo kun kan sætte pris på.

Find en billig elektrisk vinduesvasker på nettet

Det er faktisk nemt at finde en billig elektrisk vinduesvasker, da de modeller, der er på markedet, ikke koster det hvide ud af øjnene. De koster i hvert fald ikke så meget, så man ikke kan overskue at betale den entte sum for ikke mere at skulle vaske sine vinduer med hænderne.

En elektrisk vinduesvasker kommer til at gøre din hverdag som husmor så meget nemmere, da det nu kun tager et par minutter at få vasket vinduerne i stedet for en halv eller hel dag. Så hvis du gerne vil i gang med at vaske dine vinduer på en nemmere måde, kommer du ikke udenom en vinduesvasker. Enten det eller at hyre en vinduespudser. Så er førstnævnte altså væsentligt billigere i længden.

Vinduesvasker på stang

Hvis du har vinduer, der sidder højt op, som du ikke kan nå uden at stå på noget, kan det være en rigtig fornuftig idé at finde en teleskopstang til din vinduesvasker. Med en vinduesvasker på stang behøver du aldrig mere at ringe efter vinduespudseren.

Det kan være en god idé at kigge efter en teleskopstang til din vinduesvasker fra det samme mærke, som din vinduesvasker er lavet i. Så hvis du har en vinduesvasker fra Nilfisk, skal du kigge efter en vinduesvaskerstang fra Nilfisk. Har du en vinduesvasker fra Leifheit, skal du finde en teleskopstang fra Leifheit. Så er du i hvert fald sikker på, at de to passer sammen.

Er det muligt at få glasrens eller vinduesrens til sin vinduesvasker?

Ja, det er det. Der er endda flere af mærkerne selv, der er gået i gang med at producere glasrens, som du kan købe til din vinduesvasker. Dog kan du sagtens købe glasrens til din vinduesvasker fra et andet mærke end det, din vinduesvasker kommer fra. Du kan sagtens bruge Kärcher’s glasrens til en anden vinduesvasker end den, der kommer fra Kärcher.

Fordelen ved at bruge glasrens er blandt andet, at du på den måde ikke efterlader striber på den vinduer. Det er ærgerligt at have vasket sine vinduer, og så efterlade en masse striber på dem fra vinduesvaskeren. Så vil du undgå disse, kan jeg kun anbefale at benytte dig af glasrens til dette problem.

Derudover er der også gerne tilføjet lidt duft til glasrensen, hvilket bestemt ikke er dårligt. Jeg er eksempelvis ret glad for duften af føromtalte Kärchers glasrens duft. Det er ikke sikkert, at du har samme mening, men du kan jo give den et forsøg, hvis det er. Den er i hvert fald effektiv til at fjerne striber. Den er også god til at fjerne fingeraftryk på vinduerne, som hurtigt kommer til at sidde der igen.

Du skal blot blande glasrensen op med noget vand, og så er den klar til brug. Lad være med at bruge glasrensen uden at blande den op. Det kan man nemt komme til at glemme, især hvis man ikke er vant til at bruge glasrens til sine vinduer.

Bedste vinduesvasker på markedet

En af de bedste vinduesvaskere på markedet er uden tvivl Kärchers. De har lavet utroligt mange forskellige produkter til rengøring, herunder også støvsugere, strygejern, damprensere og meget andet. Og jeg kan uden tvivl sige, at det er nogle af de bedste såkadlte powertools til rengøring, hvis man kan kalde dem det. Det gælder også deres vinduesvasker.

vinduesvasker kärcher test

Kärcher vinduesvasker

Den nyeste vinduesvasker fra Kärcher på markdet hedder Kärcher vinduesvasker WV 2 Plus. Den larmer langt mindre end forgængeren, som jeg også havde, og som jeg også var glad for. Man kan virkelig nemt høre, at den nye model larmere langt mindre, hvilket gør det meget mere behageligt at gå rundt med den. Det er nemmere at tænde og slukke for den, da den nye tænd/sluk knap sidder ved tommelfingeren, hvor den sad på den anden side af vinduesvaskeren før.

Der er en lang batterilevetid, så det er nemt at nå hele huset af en enkelt omgang.

Du finder Kärcher vinduesvaskeren hos VVSgiganten her

Vinduesvasker test af alternative modeller

Hvis du gerne vil have en anden model en netop Kärcher, har jeg også tage tet par øvrige modeller med her i dette indlæg, så du kan kigge nærmere på dem.

Black & Decker vinduesvasker

Black & Decker har lavet en brugervenlig og effektiv vinduesvasker, som du bl.a. kan finde hos 10-4 byggecenter. Den indbyggede suger sikrer dig for, at du får flotte og rene vinduer, og modellen er let af håndtere med det runde håndtag.

Se Black & Decker vinduesvaskeren hos 10-4 her

Vileda vinduesvasker

WindoMatic fra Vileda er også et populært valg for mange. Den er også lidt billigere end de øvrige modeller på markedet, og det bærer designet også præg af. Men hvis du vil have en prisvenlig vinduesvasker, kan denne model også være et fint valg.

Se WindoMatic vinduesvaskeren hos 10-4 her

Nilfisk Smart Window Cleaner

Den billigste på markedet er uden tvivl modellen fra Nilfisk, der går under navnet Smart Window Cleaner. Batterilevetiden er på omkring 25 minutter, før den skal lades op igen, men til den pris er det næsten overflødigt. Du finder den også hos 10-4 byggecenter.

Se Nilfisk Smart Window Cleaner hos 10-4 her

Vil du gerne læse min anbefaling af det bedste opvaskestativ på markedet, kan du klikke her.