Kardemommekapsler – Guide til kapsler med kardemomme

kardemommekapsler

Se udvalget af kardemommekapsler på tilbud her

Vil du gerne tilføje kardemommekapsler til dit kosttilskud, guider jeg dig her til, hvilken form for kapsler, du skal gå efter, hvor mange du bør spise og hvor du finder kapslerne henne til den bedste pris på nettet.

Det er først og fremmest vigtigt at understrege, at jeg ikke er uddannet inden for medicin eller lægevidenskab, og derfor bør du søge konsultation med en læge eller kostvejleder, hvis du ønsker yderligere rådgivning og vejledning om netop kardemommekapsler, og hvordan de bør indtages. Dette indlæg er skrevet ud fra min egen erfaring.

Hvorfor skal jeg spise kardemommekapsler?

Kapslerne er produceret til formål at kunne indtage alt det gode, som urten indeholder, uden nødvendigvis at være glad for kardemomme. Kardemomme har rigtig mange gode ting i sig, men det er ikke alle mennesker, der er lige glade for smagen af kardemomme, og derfor kan det være en rigtig god idé at overveje at indtage kapslerne, da du på den måde stadig får det gode fra kardemomme urten, men ikke skal kæmpe dig igennem smagen, hvis du ikke er glad for den.

Kardemommekapsler skal udelukkende anvendes som et kosttilskud. Du bør derfor ikke erstatte hele eller større dele af din kost med disse kapsler. Brug dem som et tilskud til din kost, som gerne skal være sund og varieret.

Anbefalet daglig dosis af kardemommekapsler

Den anbefalede daglige dosis af kardemommekapsler er to kapsler to gange dagligt. Derfor bør du ikke indtage mere end denne mængde. Det kan anbefales at indtage de første to allerede om morgenen, mens du så kan vente med at spise de sidste to sammen med din aftensmad.

Du kan også sagtens nøjes med et mindre indtag end fire kapsler om dagen. Jeg har i flere perioder kun taget to kapsler om dagen, og det har faktisk også fungeret rigtig fint for mig. Her har jeg så bare skåret ned således, at jeg har taget en enkelt kapsel om morgenen og en til min aftensmad. Ved begge måltider har jeg indtaget en god portion mad ved siden af, hhv. Morgen- og aftensmad. Og husk at lade være med at skrue ned for din almindelige mad, bare fordi du begynder at tage et kosttilskud. Det hedder et kosttilskud af en grund – netop fordi det skal tilskydes din almindelige mad.

Bør børn tage kardemommekapsler?

Der er mange forskellige kapsler på markedet, der kan anvendes af børn, men kardemommekapslerne er ikke en af dem. Du bør derfor opbevare kapslerne utilgængelige for børn, så de ikke kan få fat i dem.

Kardemommekapsler kan dog anvendes af børn efter aftale med egen læge.

Hvor kan jeg købe kardemommekapsler?

Du kan købe dine kardemommekapsler på nettet. De koster ikke særlig meget, og fragten er gerne lav, da kardemommekapsler ikkenvejer særlig meget.

De fås typisk i glas af 100-200 kapsler af gangen, så der er til et stykke tid i et enkelt glas. Tager vi udgangspunkt i, at du holder dig til den daglige dosis af kapsler, som der bliver anbefalet, svarer det til fire kapsler om dagen. Det er 120 kapsler om måneden, og har du et glas med 150 kapsler, varer et glas omkring fem uger, hvis det anvendes af en enkelt person. Er i to personer i husstanden, der gerne vil anvende kapslerne, halveres den tid naturligvis.

Du kan finde kardemommekapsler hos Netspiren.dk her