Sports bh til stor barm 2022

Er du træt af ikke at kunne finde en sports bh til en stor barm, når du gerne vil motionere og træne? Det kan jeg godt forstå. Det er heller ikke det nemmeste i verden at finde. Men det kan dog godt lade sig gøre. Jeg har her fundet nogle modeller, som jeg kan anbefale dig at kigge nærmere på. Alle de bh’er, jeg har taget med her, er til kvinder med en større barm, som gerne vil have det komfortabelt, når de skal dyrke motion.

BrandReturStørste størrelsePris
Glamorise30 dage115JTjek prisen
Swegmark 30 dage 100F Tjek prisen
adidaas 30 dage 110F Tjek prisen
Dorina 30 dage 85D Tjek prisen

At have en sports bh i for lille en størrelse gør det markant mindre sjovt at træne, så finder du først en god sports bh, der passer til din barm, vil du også hurtigt finde meget mere glæde ved at træne. Har du prøvet at træne i en for lille sports bh, vil du om nogen kunne nikke genkendende til følelsesn af at løbe rundt med såden en på. Den gnaver, irriterer og gør det umuligt at koncentrere sig om at træne ordentligt. Derfor er det altså virkelig vigtigt, at du får købt dig en sports bh, der passer til lige netop din størrelse barm, og som er behagelig at have på.

Når du først kommer i den rigtige sports bh, vil du med det samme få en større glæde ved at træne, og på den måde kan du altså også glæde dig til at få endnu flere fede og gode timer i træningscentret, på landevejen, eller hvor du nu elser at dyrke din motion. Det skal være en leg at træne, og det kan hurtigt blive en irriterende leg, hvis du ikke har tøj, sko eller andet, der passer til dig og din person. Så vælg en sports bh der passer perfekt til din barm og glæd dig til den langt større glæde, der kommer i forbindelse med at træne i perfekt siddende træningstøj.