Regntøj dame bedst i test 2022

Er du på udkig efter nyt regntøj, håber jeg, at jeg her kan hjælpe dig med at finde noget lækkert. Jeg er selv meget kræsen i forhold til regntøj, hvilket blandt andet også betyder, at jeg hellere vil give lidt mere for det og så få noget, der er i en god kvalitet, og som jeg rent faktisk har lyst til at have på, end at spare et par hundrede kroner og så gå rundt i noget, der ligner, jeg ved ikke hvad.

Selvom der “bare” er tale om regntøj, er det altså stadig noget, der gerne må se godt ud. 

Regntøj bedst i test 2022

MærkeReturFragtPris
Rains30 dageGratisSe priserne her
Rains30 dageGratisSe priserne her
Rains30 dageGratisSe priserne her
Rains30 dageGratisSe priserne her

Herover kan du se en liste over noget af det regntøj, du med fordel kan kigge nærmere på. Her har jeg taget højde for både kvalitet, pris og ikke mindst udseende, så du er sikker på at få noget regntøj, der ser smart ud, samtidig med at det er praktisk (man er jo ikke mor for ingenting).

Selvom du er blevet mor, betyder det ikke, at du ikke stadig kan se godt ud – ikke mindst i regntøj. Der behøver ikke at være tonsvis af farver, hvis du ikke har lyst til det, og det behøver ikke at være fra Bilka, bare fordi der jo nu lige engang var tilbud.

Regnjakke eller regnsæt?

Når du skal købe nyt regntøj, skal du finde ud af med dig selv, om du vil have bare en ny regnjakke, eller om du vil have et helt regnsæt. Man kan sige, at så længe du måske sørger for at købe en lang nok regnjakke, eller regnfrakke, er der gode chance for at hole dig tør, uden at du også har regnbukser på.

Du kan naturligvis også bare vælge at købe et helt regnsæt, hvis du gerne vil være så praktisk som muligt. Men det er oftest muligt at holde dig godt nok tør med bare en lang nok regnjakke. Du kan eventuelt kigge på Outstanding Rainjacket på listen herover, der er en lang, gul regnjakke, jeg selv er blevet forelsket i.

Så uanset om du er på udkig efter det ene eller det andet, er det muligt at finde det. Priserne på de mange regnjakker varierer tit pga. blandt andet løbende tilbud, så derefter kan du klikke dig ind på hver jakke eller regnsæt og se den nuværende aktuelle pris.

Heldigvis får du fri fragt på alle regnjakkerne og sættene, og du kan samtidig nyde godt af 30 dages fri returret, hvis du skulle få dig en størrelse, der ikke lige passer.