Bedste parasolfod med hjul 2022

bedste parasolfod med hjul
ModelForhandlerFragtVægtPris
Parasolfod med hjulTrendy LivingGratis47 kgSe prisen – Hop til shop
Fresno Parasolfod i sort granitILVAAfhent gratis40 kg Se prisen – Hop til shop
Tolo Parasolfod med hjulILVAAfhent gratis50 kg Se prisen – Hop til shop
Cinas Parasolfod med hjulBygHjemme299,-50 kg Se prisen – Hop til shop

Skal du bruge en ny parasolfod med hjul, har jeg her samlet en række anbefalinger til dig, som du kan kigge nærmere på. Alle de modeller du ser på listen her, er alle sammen med hjul på. Billederne kan godt se anderledes ud, når du klikker dig ind på dem, men som du kan se i alle beskrivelserne, er alle parasolfødderne med hjul. Så du skal ikke være bekymret for, at de ikke er med hjul.

Nogle af dem kan fås både med og uden hjul, så her er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du vælger modellen med hjul, hvis det er den, du gerne vil have.

Parasolfod med hjul 40 kg

På listen har jeg også lige markeret ud for hver model, hvor mange kilo den kan klare. Nogle større parasoller vejer jo en del, og så er det jo vigtigt, at du køber en parasolfod, der rent faktisk også kan klare at holde den store parasol.

Vælger du en for lille parasolfod, kan din parasol måske ikke engang komme i. Og hvis den kan, kan du risikere, at parasollen vælter, hvis foden ikke er bygget til en stor parasol. Så det er vigtigt at være opmærksom på, hvor mange kilo din parasolfod kan klare, og hvor mange kilo din parasol eventuelt vejer, så du har mulighed for at finde den helt rette.

Bestil din parasolfod og få fri levering

Hvis du gerne vil gøre det så nemt for dig selv som muligt at få din nye parasolfod, kan det være en god idé at bestille den over nettet. Selvom en parasolfod fylder lidt, har du stadig mulighed for at få fri levering på din ordre, hvis du vælger at bestille hos en forhandler, der tilbyder dette.

Herover har jeg også skrevet ud for hver eneste model, hvordan fragten ser ud, så du nemt kan sammenligne fragtpriserne hos de forskellige butikker. Hver parasolfod på listen kommer fra hver sin butik, så der er ikke to butikker, der går igen på listen herover.

Parasolfod med hjul i granit

Når du skal vælge den helt rette parasolfod til din parasol, er det jo vigtigt, at den også tager sig godt ud på din terrasse. Den må gerne være æstetisk og passe godt ind i temaet på din terrasse. Hvis du har træterrasse med rolige sandfarver som tema, vil det ikke se så godt ud, hvis du pludselig vælger en rød parasolfod, eller hvad du nu ellers kan finde.

Hvis du vil gå den sikre vej, kan du jo overveje at vælge en parasolfod i granit. Med sådan en er du sikker på at få en fod, der passer ind i stort set alle stilarter og på alle terrasser i Danmark.