Slyngevugge – 5 gode anbefalinger fra en mor

slyngevugge til barnet

En slyngevugge kan være en rigtig god idé, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig at vugge dit barn. En slyngevugge er mobil, nem at justere og tage med sig rundt omkring, hvis det er nødvendigt. Men hvem har behov for en slyngevugge? Hvor skal du købe den henne? Og hvilken model skal du vælge?

Jeg har sat mig ned og taget et kig på de fem mest populære slyngevugger på markedet, så du nemt kan finde frem til de modeller, der kunne være attraktive for dig og den lille.

Sover dit barn dårligt?

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at investere i en slyngevugge, hvis du har et barn, der har problemer med at sove – hvad enten det er middagslur eller om natten. Men hvordan hjælper den?

Jo, den fungerer ved hjælp af en fjeder, som får vuggen til at bevæge sig, når barnet bevæger sig. Denne bevægelse af sine omgivelser forbinder barnet med sin tid i mors mave, og dermed virker det naturligt for den med de bevægelser. Det er med til at gøre barnet roligt, så den kan føle sig tryg og dermed falde stille og roligt i søvn.

Hvad følger med en slyngevugge?

Det kommer helt an på, hvilken model du køber. Men hos de fleste modeller kan du godt forvente, at der følger ting som disse med:

  • Madras
  • Beslag til at montere vuggen
  • Lagen
  • Fjeder til at få vuggen til at bevæge sig
  • Monteringsudstyr (skruer, karabiner osv.) så vuggen kan monteres sikkert og forsvarligt
  • Bæretaske

Dog skal du ikke forvente, at lige netop disse ting er med alle slyngevugger. Derfor kan det være en god idé lige at kigge nærmere på, hvad der følger med den model, du har valgt. Dog kan du være ret sikker på, at der følger monteringsudstyr med, så du kan få vuggen monteret.

Anbefalinger fra andre mødre

Slyngevugger er noget, der er blevet mere og mere populært, da de blandt andet også kan monteres således, at du kan se til barnet fra eksempelvis din seng. Du monterer bare vuggen på en stang i loftet, og så kan du nemt og hurtigt komme til, hvis der skulle være behov for det.

Slyngevuggen har fået mange fine anbefalinger fra andre mødre. Herunder kan du blandt andet læse en anbefaling af slyngevuggen fra Emili. Hun er svært glad for sin nye slyngevugge, som du også kan læse i anbefalingen.

slyngevugge anbefaling
Emiliblog.dk

Mange modeller på markedet

Inden du bestiller din nye slyngevugge, så vil jeg herunder lige gennemgå nogle af de mest populære modeller på markedet. For der er nemlig flere, du kan vælge imellem. Og det er ikke sikkert, at du har samme smag som mange andre mødre. Derfor kan det være dejligt, at der lige er noget forskelligt at vælge imellem.

Så herunder kan du læse en kort gennemgang og finde links til de modeller, jeg har kigget nærmere på.

Jeg håber, at du finder dig en dejlig slyngevugge, som både du og den lille bliver glad for.

slyngevugge til barnet

Den første slyngevugge er Slyngevuggen fra Natures Sway. Denne her model er også den, som Emili herover anbefaler, og som hun selv har brugt. Det er en super fin vugge, som nemt kan monteres med det medfølgende udstyr.

Modellen er mobil og nemt at sætte op andre steder, og dermed kan du nemt tage den med dig til svigerfamilien, hjem til dine forældre eller hvor I nu skal på tur henne. Du finder den hos Mamamilla.dk, hvor du bl.a. får 100 dages fuld returret. Så hvis du godt kunne tænke dig en fin slyngevugge, er det her et rigtig godt valg.

babyhængekøje slyngevugge

Hvis dit barn skal ligge trygt og godt og have nemt ved at sove eller slappe af, så finder du ikke mange bedre omgivelser til den lille end denne Kangoo babyhængekøje. Her er der fred og ro samt rolige bevægelser, der minder barnet om tiden i livmoderen, hvilket giver barnet de vante rammer, det netop er kommet fra.

Denne babyhængekøje er en del mere prisvenlig en Slyngevuggen fra Natures Sway, så hvis du vil have en billig, men stadig robust model, kan det anbefales at tage et kig på denne her.

Se prisen hos Legebutikken.dk her

Hængevugge med fjeder til baby fra Babygear.dk

hængevugge med fjeder

En anden hængevugge, eller fjedervugge som den også kan kaldes, er denne her fra Babygear. Her finder selv de mest urolige børn ro og tryghed, så hvis du har et uroligt barn, som du ikke har haft succes med at få til at falde til ro, kan det være en god idé at prøve dig frem med en hængevugge som denne her.

Du finder den hos Babygear til en fair pris. Mærket er Nonomo, så du er garanteret en god kvalitet, hvis du vælger denne model.

Se prisen hos Babygear.dk her

Økologisk babyhængekøje fra Legebutikken.dk

babyhængekøje økologisk

Og her kommer jeg lige med endnu en anbefaling, som jeg fandt fra Legebutikken.dk. Derinde har de rigtig mange fine ting, og de gør sig altså også en del i babyhængekøjer. Tag nu bare denne her for eksempel. Her får du en økologisk babyhængekøje til den lille, så hvis I går meget op i økologi hjemme hos jer, er denne model det helt rette valg.

Babyhængekøjen er fra mærket La Siesta, og den er velegnet fra babyen er helt spæd til omkring 15 måneder. Et fint valg til de helt små.

Se prisen hos Legebutikken.dk her

Tvillinge hængevugge fra Babygear.dk

tvillinge hængevugge slyngevugge

Hvis I har været så heldige at få to små krudtugler, kan det være, at I har behov for en dobbelt slyngevugge, hvor der er plads til to babyer. Sådan en kan du finde hos Babygear, hvor de bl.a. har denne model. Den koster lidt mere end en enkelt hængevugge, men prismæssigt ligger den i samme lag som den første model fra Natures Sway, som vi kiggede på tidligere.

Så hvis du har brug for en slyngevugge, hvor der er plads til et sæt tvillinger, kan jeg anbefale dig at tage et nærmere kig på denne vugge.