Bukser med huller til børn

Selvom det var noget, jeg faktisk forbandt med en mode-trend i midten af 00’erne, betyder det ikke, at det ikke kan se cool ud i dag med bukser med huller. Dog kan det være lidt en udfordring at finde bukser med huller til børn. Flere af mine veninder har i hvert fald snakket om, at de har haft svært ved at finde nogle bukser, der har passet lige netop ind i den stil, som deres børn gerne vil have dem i. Derfor har jeg her fundet nogle bukser med huller, som dine børn med garanti også vil forelske sig i.

BrandReturDreng/PigePris
Ellos Kids30 dagePigeTjek prisen
Ellos Kids 30 dage Pige Tjek prisen
Ellos Kids 30 dage Pige Tjek prisen
Replay 30 dage Dreng Tjek prisen
Replay 30 dage Dreng Tjek prisen
Ellos Kids 30 dage Dreng Tjek prisen

Alle bukserne kan du nemt bestille online og få leveret direkte hjem til. Jeg har også skrevet fragtprisen på, så du nemt kan se, hvad det kommer til at koste dig i fragt. Det er ikke alle butikker, der har de samme fragtpriser på tøjet, og derfor er det meget godt lige at kunne danne dig et overblik over, hvor du finder den billigste fragt, når du skal bestille nye bukser til dine børn. Hvis du vil, kan du jo sætte dig sammen med dine børn og vælge lige neotp de bukser, de skal have. Med mindre der er tale om en fødselsdagsgave naturligvis. Så er det jo tys tys.

Der findes mange forskellige modeller af bukser med huller til både små og store børn. Derfor er der også relativ stor forskel i de bukser, jeg har taget med i dag. Men på den måde er der også et par, der passer perfekt til dit barn. Hvis du vil finde flere par, der minder om det ene par, dit barn har forelsket sig i, er der også gode chancer for, at den enkelte butik har flere modeller af samme type, som du kan tjekke ud, når du er derinde.