Sækkestol – 5 fede sækkestole du sidder godt i

sækkestol

Sækkestol. Du har sikkert prøvet det. Og du har sikkert prøvet det for nylig, ikke?

At sidde i en sækkestol.

For ellers ville du ikke være havnet herinde på udkig efter at købe en til dig selv. Og jeg kan heller ikke klandre dig for det, for hold nu op hvor man sidder godt i en sækkestol, når man endelig får prøvet det. Det er ikke så tit, jeg kommer forbi en, men når jeg endelig gør, så er jeg få sekunder fra at gå ud og købe endnu en til stuen (selvom Søren bestemt ikke mener, at vi har brug for flere).

Man sidder næsten så godt, så man ikke kan komme op af den igen 🙂

En af fordelene ved sækkestolen er, at den passer ind i så mange forskellige rum i huset. Og samtidig i så mange forskellige typer hjem. Den kan passe ind på børneværelset, i stuen, i mandehulen, på teenager værelset, på drenge og pige værelser, i moderne hjem, i hyggelige hjem, i det rustikke hjem, i provinsen og i storbyen. Sækkestolen er et hit alle steder, så hvis du også godt kunne tænke dig en eller måske endda to, er der ikke noget at sige til det. Og hvad enten du er på jagt efter en til dig selv, børnene eller hele familien til deling, kan ud finde en sækkestol, der passer ind i lige netop jeres hjem.

Du kan også læse mine andre anbefalinger af møbler til hjemmet her.

Hvad kan jeg forvente at skulle betale for en sækkestol?

En sækkesotl kan koste alt imellem 150 kroner og over 1.000 kroner. Der er flere forskellige faktorer, der spiller ind, og her kommer jeg lige kort ind på et par stykker af dem.

Forhandler

Først og fremmest kommer det an på, hvor du vælger at købe den. Det kan eksempelvis være billigt at købe den på tilbud i Tilka, hvor de køber mange ind på lager af gangen, end at købe den på en lille webshop som ikke har råd til at give så store rabatter.

Mærke

Dernæst kommer det naturligvis også an på mærket. Her kender vi vist godt alle sammen mærket Fatboy, som nok er verdens mest populære brand inden for sækkestole. Men der findes også en del andre brands, der ikke ligger på et nær så højt prisleje.

Så hvis du bare gerne vil have din sækkestol så billigt som muligt, og ikke går op i mærket, kan der være mange penge at spare ved at gå uden om Fatboy brandet, selvom man nu sidder ret godt i dem.

Størrelse

Den tredje faktor, der også kan spille ind på prisen er størrelsen på selve sækkestolen.

For sækkestole kan komme i mange forskellige størrelser, og det er gerne sådan, at jo større en sækkestol du vælger, jo dyrere vil den typisk også være. Så vil du gerne have en rigtig stor og lækker sækkestol, hvor der måske endda er plads til at sidde to eller tre personer ad gangen, kan du nok ikke nøjes med at blive i 150 kroners klassen.

En sækkestol bliver bedre at sidde i med tiden

Hvis du tager to sækkestole og stiller ved siden af hinanden, som måske endda er af samme model, men som er blevet købt på to forskellige tidspunkter, så vil du nemt kunne se, hvilken en af de to, der er blevet siddet i mest. Du vil også kunne mærke forskel på, hvordan du sidder i de to stole, og du vil med højst sandsynlighed sidde bedst i den stol, der er blevet brugt mest.

Grunden til dette er, at indholdet i stolen former sig efter dig, når du sidder i stolen, og jo mere du derfor sidder i en bestemt position, ko mere vil stolen tilpasse sig den form.

Kan man lave en sækkestol selv?

Ja, du kan godt lave en sækkestol selv. Det er der faktisk mange, der vælger at gøre. Men der er nogle fordele og ulemper ved at bevæge sig ud i at lave sine egne sækkestole. Så hvis du godt kunne tænke dig en ny sækkestol eller to i hjemmet, og du går med tanker om at lave dem selv, kan det være en god idé lige at tage et nærmere kig på de følgende fordele og ulemper ved at lave sine sækkestole selv kontra at købe dem.

Fordele ved at lave din sækkestol selv

  • Det er sjovt
  • Du kan designe dem selv
  • Du kan lave dem personlige til eksempelvis dine børn

Ulemper ved at lave din sækkestol selv

  • Det kan være svært at finde et pænt mønster
  • Det kan blive dyrt, for du skal bruge meget fyld, som koster en del
  • Det kan tage lang tid

5 lækre sækkestole du sidder godt i

Hvis du gerne vil købe en ny sækkestol til hjemmet, kan jeg i den grad anbefale dig at besøge SackIT.dk, som er en af de største forhandlere af sækkestole i Danmark. De har rigtig mange lækre modeller, og jeg er helt vil med designet på langt de fleste af dem. De kører en lidt mere retro stil, men det er helt klart på den fede måde. Herunder kan du se fem af deres sækkestole, og hvis vi havde plads, havde vi dem alle sammen herhjemme.

RetroIT sækkestol fra SackIt.dk

retro sækkestol

Hvis du vil sidde lækkert, bør du kigge nærmere på en RetroIT sækkestol. Den kan bruges både inden- og udendørs, og den er virkelig lækker bare at sidde og slappe af i, når du har brug for det.

Læs mere om RetroIT sækkestolen hos SackIt her

RetroIT sækkestol canvas fra SackIt.dk

retroit canvas sækkestol

Hvis du ikke er til den mere denim-agtige farve på første model, kan du også vælge en lidt lysere en af slagsen som denne her. Der er flere andre farver at vælge imellem, så du kan smutte ind på siden via linket herunder og tjekke alle de farver, der er tilgængelige.

Læs mere om RetroIT Canvas sækkestolen fra SackIt her

RetroIT Medley Lounge Sækkestol fra SackIt.dk

medley lounge sækkestol

 

De har også lavet et par lækre loungemodeller, som du kan tjekke ud her. De hedder Medley, og de garanterer dig eksklusiv luksus i en travl hverdag, hvor der er behov for at trække sig tilbage og bare sidde i fred og ro og nyde en kop kaffe og komme ned i gear.

Læs mere om RetroIT Medley fra SackIt her

RetroIT sækkestol i læder fra SackIt.dk

læder sækkestol

Er du glad for læder, så er det helt klart denne her, du skal vælge. Designet i unikt Sørensen Læder får du lige det ekstra pift, som klæder ethvert moderne hjem. Med det elegante, men samtidigt rustikke look, finder du ikke en meget federe sækkestol end disse læderstole.

Læs mere om RetroIT Læder fra SackIt her

SquareIT Cobana sækkestol fra SackIt.dk

squareit sækkestol

Her er der en model, der skiller sig lidt ud fra de andre. SquareIT har et firkantet design, som gør den multifunktionel. Du kan sidde på den, lægge på den, bruge den som nakkestøtte når du skal læse osv. Der er masser af muligheder med SquareIT, som er sækkestolen for hele familien.

Læs mere om SquareIT Cobana fra SackIt her