Brun sæbe – Find priser og guides til rengøring med brun sæbe

Der findes stort set ikke det, du ikke kan ordne med brun sæbe. Det er guld værd at have i hjemmet, og du kan gøre rigtig mange ting rene, hvis du bare har brun sæbe ved hånden. Brun sæbe fås både som fast og flydende form, og det kan være en god idé at have begge dele i hjemmet, da du bruger hhv. flydende og fast brun sæbe til forskellige ting.

brun sæbe

Jeg har her samlet en oversigt over, hvor du finder brun sæbe til de bedste priser på nettet, og så har jeg samlet en række links til dig, der gerne vil i gang med at gøre rent med brun sæbe.

At gøre rent med brun sæbe er let som en leg, da det er så effektivt. Derfor er det også noget kraftigt stads, som du bør omgå med omtanke og påpasselighed. Det anbefales altid, at du eksempelvis har handsker på, når du skal have med brun sæbe at gøre. Hvis du ikke har handsker på, når du skal arbejde med brun sæbe, kan du risikere at få skader på din hud, og det er ikke rart. Så sørg altid for lige at have et par gummihandsker på, når du skal i gang med at bruge brun sæbe i din rengøring.

Brun sæbe er et billigt rengøringsmiddel

Fordelen ved brun sæbe er blandt andet, foruden at det er så godt og effektivt at bruge, at det ikke koster det store. Du kan få brun sæbe fra omkring 20 kroner i dit lokale supermarked – måske en lille smule mere, hvis du køber det over nettet.

Det kommer også helt an på, hvor store mængder du vælger at købe af gangen. Køber du eksempelvis en dunk på 5 liter, er det klart, at det koster mere end en bøtte med 500 ml.

Desuden kan du også glæde dig over, at du vil have brun sæbe til langt ude i fremtiden, hvis du vælger at købe en pæn portion af det. Man bruger ikke bare lige sådan en dunk – ja, så skal der da i hvert fald være noget helt galt, hvis det skulle være tilfældet. Det er måske to år siden, at jeg sidst købte ny brun sæbe, og det har jeg stadig en fin del tilbage af, så du skal ikke være bange for, at det er noget, du kommer til at købe dig fattig i. Det er langtidsholdbart, det er billigt, og det virker bare.

Rengøring af ovn med brun sæbe

En af de ting, du blandt andet kan gøre ren med brun sæbe, er din ovn. Det smarte ved brun sæbe er, at det dejligt og effektivt arbejder af sig selv. Du skal ofte bare smøre det på den overflade, du gerne vil gøre ren, hvorefter du skal lade det stå og arbejde. Gerne dækket ind i film, så det ikke bliver generet af luften omkring.

Når det så har stået og arbejdet i nogle timer, kan du pille filmen af, og så er det lige før, at tørre snavset væk.

Herunder kan du se en video af, hvordan du gør din ovn rent ved hjælp af brun sæbe.

Rengøring af træterrasse med brun sæbe

En anden ting, du også kan gøre ren ved hjælp af brun sæbe, er din dejlige træterrasse. Sådan en træterrasse kan nemt blive beskidt igennem året, og derfor kan det være en god idé at gøre den rent i hvert fald en gang om året. Det gøres nemt med brun sæbe, som går ned og arbejder i træet, og på den måde gør det nemt for dig at kunne fjerne snavset, som er kommet i løbet af året.

Her kan du læse mere om, hvordan du gør.

Rengøring af fuger med brun sæbe

Det er ikke bare lige sådan at gøre rent i fuger, hvis du ikke har brun sæbe ved hånden. Med brun sæbe lader du det igen stå og arbejde i noget tid, så effekten virkelig får mulighed for at sætte sig ind. Når du lagt brun sæbe i fugerne, pakket dem ind i film og ventet i den tid, det tager for den brune sæbe at virke, kan du nemt rengøre fugerne efterfølgende. Effekten er enorm, og du vil blive glad for resultatet.

Læs mere om rengøring af fuger hos IdeNyt her.

Fjern flisepest med brun sæbe

Flisepest er også noget, der kan irritere enhver husejer. Hvis du har en indkørsel eller en terrasse med fliser, kan du være uheldig at få flisepest. Det er møg grimt at kigge på, og derfor er det bare med at få det slået ned så hurtigt som muligt. Til dette formål kan, uden nogen overraskelse, gøre brug af brun sæbe. Ja, der findes stort set ikke det, du ikke kan ordne, med brun sæbe.

Se herunder, hvordan du kan gøre.

Rengøring af vaskemaskine med brun sæbe

Selv din vaskemaskine kan gøres rent med brun sæbe. Her er det dog vigtigt, at du ikke anvender sæben forkert, da du i så fald kan komme til at lave kuk i hele systemet. Det anbefales at besøge linket herunder, da det på en nem og hurtig måde viser dig, hvordan du skal bære dig ad, hvis du gerne vil i gang med at gøre din vaskemaskine ren med hjælp af brun sæbe. Det er effektivt, og din vaskemaskine bliver hurtigt so god som ny.

Læs mere om rengøring af din vaskemaskine hos Taenk.

Rengøring af trægulv med brun sæbe

Sidst, men ikke mindst, kan du også gøre noget ved dit gamle og slidte trægulv, hvis du har brun sæbe ved hånden. Det er ikke nær så effektivt som at få en gulvbehandling, men det er trods alt noget, der kan få liv i et gammelt og slidt gulv, som har set bedre dage. At rengøre sit trægulv er ingen sag, og i artiklen herunder kan du nemt og hurtigt lære, hvordan du skal tage sæben i brug, hvis du har mod på at rengøre dit trægulv.

Læs mere om rengøring af dit trægulv med brun sæbe her.

Jeg håber, at du bliver glad for at bruge brun sæbe. Og husk nu endelig de handsker, så du ikke kommer til skade.