Bumser i ansigtet, hjælp – Sådan fjerner du bumser i ansigtet

“Hjæælp, jeg har bumser i ansigtet – hvad gør jeg?!”

Hvis du har udbrudt denne sætning før – om ikke andet så bare inde i dit eget hoved, er du præcis ligesom tusindvis af andre tennagere og yngre voksne rundt omkring i landet.

Først og fremmest må jeg vist skynde mig at sige, at det er helt normalt at få bumser i ansigtet. Det er der rigtig mange, der får – især som teenagere, og utroligt mange mennesker bliver også ved med at få bumserne op igennem 20’erne og 30’erne. Det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid man bliver ved med at få nye bumser, men du skal ikke være bekymret, selvom du stadig får dem, når du er 25. Det er helt normalt for rigtig mange mennesker.

Hvis du læser det her, så har du sikkert endnu ikke fundet ud af, hvordan du kommer af med bumserne endnu. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Jeg er i den situation, at jeg er lige så uheldig som dig. Jeg får nemlig også bumser i ansigtet – stadigvæk. Og det er virkelig irriterende. Først og fremmest kan de gøre ondt af røven til, det ser dumt ud og så tager det en evighed, før de forsvinder igen.

Sådan plejede det i hvert fald at være.

Indtil jeg begyndte at bruge Basiron. Man skal lige vænne sig til at bruge det, og ikke mindst huske at bruge det, men det er altså bare noget, der virker, skal jeg love for.

Jeg har selv brugt Basiron i de sidste tre år, og jeg har stort set ikke kæmpet med bumser i ansigtet, siden jeg begyndte at bruge Basiron. Altså, jeg får stadig bumser – det kan man ikke gøre så meget ved, hvordan kroppen selv reagerer. Der er selvfølgelig nogle ting, du kan gøre for at minimere chancen/risikoen for det, men du kan gøre noget ved, hvordan du kommer af med bumserne igen.

Hvis du ikke ved, hvad Basiron er, så er det en creme, du smører i ansigtet, som så hjælper med at nedkæmpe de bumser, du nu engang måtte have, eller ikke mindst have på vej.

For det kan nemlig også være med til at nedbryde bumser, der er på vej, og ikke kun dem, der er i fuldt firspring.

Jeg bruger det om aftenen, inden jeg går i seng. Bare sørg for ikke at bruge for meget. Et relativt tyndt lag er fint, og efter en uge eller to, når du er kommet ind i stimen, og din hud er blevet vant til det, vil du allerede der kunne mærke, hvor effektivt det er.

Inden du går i gang med at bruge Basiron mod dine bumser, skal det selvfølgelig siges, at du bør læse omhyggeligt på pakken i forhold til, om der er noget i, du ikke kan tåle. Men for mig og langt de fleste mennesker er der intet problem i at bruge det, vil jeg skyde på. Jeg har i hvert fald kun været glad for det.

Nu tager det ikke længere en uge eller to, fra en bums nærmer sig, til den er væk igen. Vi snakker få dage.

Hvis du interesseret i at vide mere om Basiron, så kan du finde mere information her.

Skal jeg vælge 5% eller 10%?

Der er to forskellige former for Basiron, eller Basiron Gel som det også hedder, den version jeg bruger i hvert fald. Det er hhv. 5% og 10%.

Det tal angiver, hvor kraftig selve cremen, eller gelen, er. Så hvis du har sart hud, bør du nok vælge den på 5%, hvorimod hvis du har en ikke så sart hud, som jeg eksempelvis ikke har, kan jeg anbefale den på 10%. Den har lidt mere power i sig, hvis man kan sige det sådan.

3 tips til at forebygge mod bumser i ansigtet

Jeg skal ikke gøre mig til helse-ekspert på nogen måde, men jeg har da et par råd til dig, hvis du selv kæmper med bumser, og gerne vil forebygge mod dem.

Først og fremmest kan jeg anbefale dig at skære ned på eksempelvis chips. Jeg har selv erfaret, at efter periode, hvor jeg har været lidt for god til at hoppe i chipsposen, har jeg typisk fået flere bumser i den efterfølgende uges tid.

Dernæst kan det være en god idé at få din nattesøvn. Det lyder måske lidt fesent, i know, men jeg tror på, at kroppen har det bedste forsvar, når den er vel-restitueret. Så hvis du plejer at gå sent i seng og står sent op, eller hvis du bare er en natteravn og klarer dig med med 4-5-6 timers søvn, bør du arbejde på at få de 7-8 timer i stedet for. Du bliver først og fremmest friskere, men jeg tror også, at din krop vil være gladere for dig, være mere veludhvilet, og have færre grunde til at bebumse dig.

Sidst, men ikke mindst, så kan jeg igen anbefale Basiron en gang om dagen. Gerne før du går i seng, og også selvom du ikke har nogen “aktive” bumser. Bare et lille tyndt lag, men nok til at huden stille og roligt kan arbejde mod de urenheder, som bumserne opstår af.

Jeg håber, at jeg har hjulpet dig i din kamp mod bumser i ansigtet. Husk på, at jeg kun taler ud fra egen erfaring, og ud fra hvad der har virket på min egen krop. Jeg har ingen medicinsk eller helse-uddannelse, men kan blot anbefale dig ud fra de ting, jeg selv har prøvet.