Bedste æske til mælketænder 2022

æske til mælketænder
MaterialeFormPris
TræBjørnSe pris – Hop til shop
MetalHjerte Se pris – Hop til shop
TræRund Se pris – Hop til shop

Er du på udkig efter en æske til mælketænder, har jeg her fundet tre forskellige æsker, som du eventuelt kan vælge at købe til dit barn. Det er en utrolig stor oplevelse for de små at få lov til at ligge en ny mælketand i æsken, med mindre det er dig der står for det, hvis de blot afleverer dem under puden til tandfeen.

Der findes mange forskellige æsker til mælketænder, og en lang række af dem er decideret grimme. Undskyld mig, men de er altså ikke særlig pæne. Og en æske til mælketænderne må gerne være bare en smule pæn, da den formodentlig skal stå fremme et synligt sted i boligen. Og så gør det jo ikke noget, at det er en lille sød æske. Du kan finde mange flere tips til børnefamilier på barneguiden.dk hvis du ikke har fundet hvad du søger her.

Æske til mælketænder af træ

En af de mest populære valg, når det kommer til denne slags æsker, er uden tvivl dem af træ. For det første er de utroligt praktiske, da de ikke bare lige sådan kan gå i stykker, hvis de eksempelvis bliver væltet på gulvet.

Derudover er de også bare rigtig fine mange af dem. Æskerne i træ er uden tvivl mine favoritter, når det kommer til disse æsker, men jeg har også taget nogle med, der ikke er lavet af træ, hvis du ikke er lige så vild med dem, som jeg selv er.

Bedste opbevaring til mælketænder

Jeg mener, at en lille sød æske er den bedste måde at opbevare mælketænderne. På den måde har du et specifikt sted at gøre af dem, når de kommer dumpende, og du skal ikke til at have dem opbevaret alle mulige mærkelige steder.

Ved at opbevare dem i en lille æske, er det nemt at holde styr på dem, og dit barn har altid mulighed for at få lov til at se dem, hvis der er lyst til det en dag.